slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 7

Suomi-Australia -yhdistysten Liitto ry

Suomi-Australia -yhdistysten Liitto ry on vuodesta 1984 toiminut ystävyysseura. Liittoon kuuluu 10 paikallisyhdistystä ympäri Suomea.
Lue lisää...

Suomi-Australia -yhdistysten Liitolla on omat sivut Facebookissa.

Aboriginaalitaidetta galleriassamme

Suomi-Australia -yhdistysten Liiton Galleriatoimistosta voi hankkia alkuperäisiä aboriginaalitaiteilijoiden maalauksia jäsenhintaan. Taulut tulevat suoraan taiteilijoiden omasta organisaatiosta ilman välikäsiä.

Turistiviisumi Australiaan

Katso ajantasaiset tiedot koronatilanteen vaikutuksesta viisumeihin Australian sisäasiainministeriön sivuilta.

Postilähetykset Australiaan

Koronatilanteesta huolimatta posti kulkee Australiaan ja Uuteen-Seelantiin, mutta lähetyksissä voi olla viiveitä. Lentojen vähentymisen vuoksi kuljetuskapasiteetti on rajallista ja lentoaikataulut voivat muuttua nopeasti.

Kuulumisia ja suunnitelmia Liitosta

Poikkeukselliset ajat koronapandemian myllerryksessä ovat muuttaneet asioita monella tasolla. Kokouksia ei voida järjestää ja muutenkin elämänpiiri on useilla supistunut. Liittoonkin kulunut vuosi on tuonut muutoksia, sillä olemme avanneet Galleriatoimiston Helsingin Kamppiin ja toiminnanjohtajamme on vaihtunut.

Matkamessut 2021 siirtyy toukokuulle

Tammikuulle 2021 suunniteltu Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut, joille myös Suomi-Australia -yhdistysten Liitto osallistuu, siirtyy toteutettavaksi myöhemmin keväällä. Uusi ajankohta on 19-23.5.2021.

Workig Holiday -dokumentti

Tulossa: Jere Lahden ja Pauliina Sirkeisen dokumentti kahden vuoden working holiday -elämästä Australian maaseudulla. Lisätietoa working holiday -mahdollisuuksista tästä linkistä.

Sivut

Sivut viimeksi päivitetty 12.12.2020

© Suomi-Australia -yhdistysten Liitto ry